Activiteit: Festival viering nieuwe gemeente | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
  • Alles

Festival viering nieuwe gemeente

zaterdag 24 november 0:00 uur

Foto: pr

Met ingang van 1 januari 2019 is de nieuwe gemeente Noordwijk een feit.

Op 24 en 25 november wordt een groots festival gehouden. Gastheer voor dit eerste festival is de gemeente Noordwijkerhout. Het is de bedoeling dat verenigingen en stichtingen uit de vier deelkernen van groot Noordwijk dit festival samen tot een fantastisch evenement maken.

De Schelft zal dit hele weekend bol staan van activiteiten voor alle leeftijdsgroepen. Het bestuur van de Stichting Passie van Noordwijkerhout is gevraagd de artistieke leiding over dit evenement op zich nemen.

Omdat er nog weinig tijd is tot dit festival, wordt de verenigingen en stichtingen gevraagd om concrete en uitvoerbare ideeën aan te leveren. Dit zou een deel van hun mooiste (herkenbare) voorstelling of uitvoering kunnen zijn. Om een goed beeld te krijgen van wat er op de planken kan worden gezet en een leuk programma in elkaar te zetten, wordt er gevraagd om de eventuele bijdrage digitaal aan te leveren. Dit kan door bijvoorbeeld een Youtube-link, video-, geluidsfragment of een duidelijke omschrijving door te sturen naar festivaleen@gmail.com.

Ook wordt er gedacht aan projectkoren. Wanneer gehele koren niet mee kunnen doen, dan kunnen individuele deelnemers van deze koren zich hiervoor aanmelden.

Aanmelden kan tot uiterlijk 30 september naar: festivaleen@gmail.com.


deel deze activiteit

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>