Afbeelding
Foto: pr

Ouder worden met een verstandelijke beperking

uitnodiging n Familieleden, mantelzorgers of professionele hulpverleners van iemand met een verstandelijke beperking zijn welkom op de bijeenkomst 'Ouder worden met een verstandelijke beperking' op woensdag 7 juni, georganiseerd Heeren Loo Noordwijk.

De bijeenkomst is in 's Heeren Loo expertisecentrum Advisium aan de Rechthoeklaan 10 (ingang lunchcafé Eat & Meet in Noordwijk) en begint om 19.30 uur met een film over samen beleven: contact houden als mensen veranderen. Om 21.30 uur is de afsluiting. De bijeenkomst is gratis en aanmelden kan via de mail: secr.advisium.nwd@sheerenloo.nl.


Wandelen langs bomen

natuur n Een groep bomen wandelliefhebbers heeft hun kennis vergroot door de enthousiaste verhalen van Yvonne Philippo (tuin en landschaps horticulture) aangevuld door Herman Doornebal bioloog en bestuurslid van vereniging dorpsbehoud, georganiseerd door Carolinda van der Linden.

Ook is er een leuk startkapitaal voor een naambordje voor de Makiboom opgehaald. Pal tegenover de Jozefkerk staan bijvoorbeeld Gleditsia's of in de volksmond Christusdoorns. En een Judasboom aan de Dr Poelslaan en een Sequoia aan de Anemoonweg. In het najaar is er weer een bomenwandeling. Meer info via: www.linreflex.nl/bewust-wandelen. Iedereen die het leuk lijkt om mee te wandelen door verrassende stukjes Noordwijkerhout, kan meedoen. Iedere dinsdag van 9.00 tot 10.00 uur (3 kilometer) en 19.30 uur tot 20.30 uur (4 tot 5 kilometer); vertrek ingang X-out.