Ewout Hinnen in actie. | Foto: pr
Ewout Hinnen in actie. | Foto: pr Foto: pr

Leerlingenfestival

muziek n Cees Boon organiseert zaterdag 27 mei voor alle leerlingen van zijn gitaarschool een festival.

Zijn leerlingen treden zelf op, op een echt podium, met professioneel licht/geluid en een live begeleidingsband. Verder zijn er optredens van Bubblegumm, Yota en The Beholders. Ook is er een afterparty met dj. Het publiek zal bestaan uit vrienden en familie van de leerlingen. Vroegere leerlingen van Boon die het leuk vinden het festival bij te wonen kunnen een mailtje sturen naar: info@ceesboon.nl of een pb sturen via FaceBook (gitaarschoolceesboon) voor een uitnodiging.


Weer dubbele winst voor De Boekhorst

tennis n Tijdens het op één na laatste competitieweekend boekten de topteams van Tennisvereniging de Boekhorst weer mooie overwinningen.

Het eerste gemengde team op zondag is na zes speeldagen nog steeds ongeslagen. Uit tegen Dekker Zoetermeer werd er voor de derde maal een overwinning behaald: 5-3. Het vlaggenschip moest het doen zonder Jesper de Jong en Kevin Noordermeer die in het buitenland actief waren dit weekend. Daarnaast moest ook Nick Broekhof gemist worden door een blessure. De kracht van het team is dat het in de breedte erg sterk is en dus kon dit gemis worden opgevangen door Luuk Wassenaar en Ewout Hinnen. Leonie Guijt had een belangrijk aandeel in de overwinning door knappe zeges in haar enkel en dubbel met Renate de Regt.

Komende zondag is de laatste speeldag en staat er een uitwedstrijd tegen koploper Thor in Den Haag op het programma. Ondanks de goede resultaten kan Thor niet meer ingehaald worden en dus zit een kampioenschap er niet meer in. Het team gaat er echter voor om ook de laatste wedstrijd te winnen zodat het met een ongeslagen status kan terugkijken op een prima debuut in de landelijke eerste klasse.

Het eerste herenteam op zaterdag boekte voor de zesde opeenvolgende keer een overwinning: TV Kontakt uit Haarlem werd met 6-0 verslagen. Zonder de afwezigen Kevin Noordermeer en Nick Broekhof werden alle wedstrijden in twee sets beslist door Luuk Wassenaar, Ewout Hinnen, Stijn Kits, Floris Herrema en invaller Leon van der Waal. Het team heeft aankomende zaterdag (uit tegen Bakkum) aan twee punten genoeg voor het kampioenschap. Dit zal dan al voor de achtste keer op rij worden dat de Boekhorst regiokampioen wordt. Hiermee plaatsen de mannen zich voor de strijd om het landskampioenschap; een titel die in 2010 en 2012 al werd behaald.