Afbeelding
Foto: pr

Winst hoogste teams TV Boekhorst

tennis n De topteams van Tennisvereniging de Boekhorst deden tijdens de vijfde speelronde van de Voorjaarscompetitie goede zaken.

Het vlaggenschip op zondag, het eerste gemengde team, won thuis overtuigend van De Merenwijk uit Leiden met 6/2. Nick Broekhof behaalde al weer zijn vijfde overwinning in het enkelspel. Ook Leonie Guijt en Jesper de Jong, nog ongeslagen deze competitie, wonnen overtuigend. Overige winstpunten kwamen uit het herendubbelspel en beide gemengd dubbels. Met nog twee competitiedagen te gaan lijkt het team zeker van handhaving, wat op zich al een goede prestatie is aangezien het team voor het eerst uit komt in de eerste klasse. De koploper in deze poule, Thor uit Den Haag, is pas de laatste speeldag de tegenstander. Bij een ruime overwinning volgende week, uit tegen hekkensluiter Dekker Zoetermeer, maken de Noordwijkerhouters theoretisch nog steeds kans op het kampioenschap.

Heren 1 op zaterdag won voor de vijfde maal op rij en ligt op schema om voor de 7e keer het regiokampioenschap binnen te halen. Dit keer werd Joy Jaagpad in Amsterdam met 4/2 verslagen. Nick Broekhof en captain Ewout Hinnen haalden samen drie punten binnen. Het vierde punt kwam op naam van Floris Herrema. De mannen spelen aanstaande zaterdag thuis vanaf 13.30 uur, als TV Kontakt op bezoek komt. Op de foto: Nick Broekhof, hier in actie met Kevin Noordermeer, won dit weekend vier wedstrijden.