Koor Just for Fun zorgt voor de organisatie van de markt. | Foto: archief
Koor Just for Fun zorgt voor de organisatie van de markt. | Foto: archief Foto: Caroline Spaans

Lentemarkt in De Zilk

DeZilk n Popkoor Just for Fun houdt zaterdag 20 mei van 11.00 tot 15.00 uur een lentemarkt.

In de kraampjes op het kerkplein en voor het parochiehuis van de Heilig Hartkerk aan de Beeklaan in de Zilk worden onder andere vaste planten, pioenrozen, bruikbare tweedehands kleding, leuke tweedehands spulletjes en diverse originele handgemaakte producten verkocht.

Voor de kinderen is er een springkussen en de mogelijkheid zich te laten schminken.

Aan de inwendige mens is ook gedacht; zo is er koffie/thee met gebak, zijn er broodjes verkrijgbaar en worden er poffertjes gebakken. De entree is vrij.


Geef een dominee nooit het woord...

column n In het Noordwijkerhouts Weekblad van vorige week was in een uitgebreid interview, dat correspondent Piet de Boer had met 'onze' dominee Egbert van der Weiden, al te lezen dat een aantal columns die negen jaar lang op deze pagina stonden, zijn gebundeld.

Zondag 30 april heeft ds. Egbert van der Weide afscheid genomen als dominee van de Witte Kerk en is hij met vervroegd emeritaat gegaan.

Na afloop van deze mooie dienst, die in de Jozefkerk werd gehouden en door honderden mensen werd bezocht, heeft hij namens de Stichting Vrienden van de Witte Kerk de bundel overhandigd met de verzameling van zijn columns die altijd gretig gelezen werden en nog steeds worden.

Oplage is eenmalig en gelimiteerd

De bundel, met als titel: "Geef een dominee nooit het woord….." wordt nu ook in een beperkte oplage op de markt gebracht. Het is mogelijk om een exemplaar reserveren via de website van de Vrienden.

De prijs bedraagt 17,50, waarvan een gedeelte naar een goed doel gaat.

Dit doel wordt door Van der Weide gekozen. De verwachte verschijningsdatum ligt rond half juni.

De Stichting Vrienden van de Witte Kerk zal de bundel tijdens een speciale middag of avond in de Witte Kerk aan de intekenaars presenteren, waarbij Van der Weide hoofdgast is en het boek zal signeren. De oplage is éénmalig en gelimiteerd. Meer info: www.vriendenvandewittekerk.nl


Afbeelding