Afbeelding
Foto: pr

Kampioenen BC de Schelft

Bridge n Met een gezellige einddrive werd vorige week maandag de competitie van B.C . de Schelft afgesloten. Op deze bridgeavond werden vanzelfsprekend de winnaars van de competities gehuldigd.

Clubkampioenen werden Piet Broekhof met Aad Broekhof, gevolgd door Hennie v.d. Zalm en Sjoerd v.d. Werf op de tweede plaats en Fien Duivenvoorde en Wil v.d. Zon op nummer 3. Dit laatste paar wist ook beslag te leggen op de topintegraalcompetitie, waarbij Hennie en Thea ter Heide op de tweede plek eindigden. De slemtrofee was verrassend voor Agnes van Eeden met partner Amy Straathof. Op de tweede plaats eindigden Truus en Fred Warmerdam. Hiermee zit de wintercompetitie er op. Op Hemelvaartsdag (22 mei) houdt BC de Schelft nog voor de zestiende keer de gezellige fiets-bridge-kroegendrive. Hiervoor zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.(Informatie: terheide-vrolijk@ziggo.nl). De drie Noordwijkerhoutse bridgeclubs dit jaar ook een zomerbridge op de donderdagmiddag in de recreatieruimte van Puyckendam, Pilarenlaan 4. Zaal open 13.00 uur, aanvang 13.30 uur. De eerste speeldag is 1 juni; de laatste speeldag is 24 augustus. Aanmelden: Uiterlijk woensdagavond 20.00 uur bij Sjaak Geerlings: sjaak.geerlings@gmail.com of op nummer (06) 225 592 25. Of om 13.00 uur bij de zaal. Deelnamekosten: 5 euro per paar.


Gastgezinnen gezocht

vakantie n Europa Kinderhulp is op zoek naar gastouders/gezinnen in Zuid-Holland voor kinderen in de leeftijd van vijf tot en met twaalf jaar.

De kinderen groeien op in kwetsbare ellende even achter zich laten. Voor deze zomer gaat het om: negen kinderen uit Parijs, tussen 8 tot en met 22 juli. Vijf kinderen uit andere, grote Franse steden vanaf 1 augustus tot en met 17 augustus. Uit Berlijn komen op 24 juli in totaal 32 kinderen en zij vertrekken weer op 10 augustus. Uit Hannover wil de organisatie 27 kinderen helpen met een tiendaags verblijf tussen 17 en 28 juli. En tot slot nog elf plekjes voor Nederlandse kinderen in de periode 24 juli tot en met 7 augustus.

Meer info: 0118-627974 of kijk op: www.europakinderhulp.nl