Een balletje slaan met, nee, náár de koning... | Foto: PR
Een balletje slaan met, nee, náár de koning... | Foto: PR Foto: PR

14de Noordwijkerhouts OranjeGolf kampioenschap gespeeld

golf n Het was de 14de editie van het Noordwijkerhoutse OranjeGolfkampioenschap en voor de zesde keer op Landgoed Tespelduyn. 121 deelnemers hebben in de ochtend- en middagflight gestreden om de felbegeerde Super Trio Bokaal te winnen.

Speciaal dit jaar was hole 19 ingericht met een ludiek spelletje. Chippen in de hoge Oranjehoed van onze Abraham, Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander. Hier konden de golfers drie balletjes verdienen als ze een birdie wisten te slaan. Vijf golfers wisten de bal in de hoge hoed te chippen. Ondanks een kleine bui hebben alle deelnemers gelukkig meer van het Oranjezonnetje kunnen genieten. Onder het genot van een hapje en drankje werden tegen de avond de prijzen uitgereikt. Altijd weer een spannend moment als je weet dat je goed gelopen hebt! Bij de heren was Arend Hoogeveen en bij de dames Ria de Klerk-Duindam de beste en mogen een jaar lang de Super Trio Bokaal op hun schouw plaatsen. De Oranjevereniging kijkt al weer uit naar volgend jaar om weer zo'n geweldige dag neer te mogen zetten en willen alle sponsors, vrijwilligers en uiteraard de deelnemers hartelijk danken voor jullie bijdrage en aanwezigheid tijdens dit mooie golffeest.


Ronald Filippo geeft biljartdemonstratie

biljarten n Tijdens de officiële opening in januari 2017, is Biljartvereniging Puykendam verblijd met een prachtige demonstratie van Ben Duivenvoorden en Louis Opstal.

De vereniging is blij dat zij nu 'beslag' heeft kunnen leggen op de beste biljarter van de gehele Duinstreek om een demonstratie te geven. Ronald Filippo wilde graag een kijkje komen nemen en ook is hij bereid om een demonstratie te geven voor iedereen die de moeite wil nemen om te komen kijken. Ronald speelt in de Eredivisie ANKER-Kader 71/2 en 47/2 .

Hij zal ook enkele toeschouwers betrekken bij zijn demonstratie. Dit spektakel wordt gehouden op zaterdag 6 mei om 14.00 uur in zalencomplex Puyckendam, Pilarenlaan 4,P1.

Uiteraard is de toegang vrij.