John Asselbergs en Marjolijn van der Jagt zijn samen met Daan de Mooij de motor achter The Night of The Queen. | Foto: Wim Siemerink
John Asselbergs en Marjolijn van der Jagt zijn samen met Daan de Mooij de motor achter The Night of The Queen. | Foto: Wim Siemerink Foto:

Dance

Marjolijn van der Jagt vult aan: 'De Balzaal wordt omgetoverd tot een feestelijk theater. Voor de liefhebbers van een praatje en een drankje is mogelijk het buitenterras, maar zeker de Bentley Bar voor dat doel gastvrij ingericht."
"Na het Bingofeest wordt de show verder opgevoerd in een animatie op het podium en vooral tussen de gasten. Daarbij vervullen de Masters of Beauty een hoofdrol. Stylisten François & Lacy laten met föhns en aanverwante haaraccessoires plus een pallet vol kleurrijke gezichtsverfraaiers en bloemdecoraties gewillige gasten een metamorfose ondergaan. The Masters of entertainment staan eveneens borg voor een wervelende show. DJ Charles is er tot in de kleine uurtjes met zijn repertoire vol dansmuziek.

Kaarten

Voor de vroege beslissers is er een reductie van € 5,00 op de entree van slechts € 15,00 voor de hele avond inclusief een maal bingo. Voorverkoopadressen: Roses Only, De Keuvel 12 Noordwijk en Flitz for Kids, Hoofdstraat 69 Noordwijk.


Oude Noordwijkse zorg nog springlevend

hoogwaak n Het is 45 jaar geleden dat er ten behoeve van de nieuwbouw van Groot Hoogwaak een nieuwe stichting is opgericht. Het huidige gebouw bestaat dus 45 jaar en daar zal de komende maanden aandacht aan worden besteed. Maar de geschiedenis gaat veel verder terug, wel 400 jaar!

De bewoners die 45 jaar geleden kwamen wonen in Groot Hoogwaak waren namelijk voor een deel afkomstig uit het oude Huize Dalrust. Ook daarvoor waren er weer eerdere gasthuizen. Deze geschiedenis is terug te lezen in het boekje 'De geschiedenis van Groot Hoogwaak; Van Gasthuys tot woon-zorgcentrum' van H. van der Niet uit 1997. Op de eerste pagina van dit boekje staat dat het eerste Gasthuis al stamt uit 1617. Dat is dit jaar dus precies 400 jaar geleden. Groot Hoogwaak heeft dit jaar dus iets meer te vieren dan het 45-jarig jubileum, maar ook eens het 400-jarig bestaan. Daaraan wordt dus ook zeker aandacht besteed. Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de renovatie van het gebouw in volle gang. Het gebouw wordt aangepast aan de nieuwe eisen van de tijd, zonder echter de geschiedenis te vergeten.