Afbeelding

Swingende musical Prima Donna! met Hakuna Matata

donderdag 30 maart 2017 20:15 tot zaterdag 1 april 14:00

Stichting Hakuna Matata uit De Zilk is bekend van de vele musicals die zij in kerken van de Duin- en Bollenstreek al vanaf 1995 opvoeren. De bekendste daarvan zijn onder meer de musicals Jesus Christ Superstar, Hair, Anatevka, The sound of music en Jozefs Droomjas.

Na een voorbereiding van bijna een jaar, is vanaf vorig jaar september Stichting Hakuna Matata met een grote groep enthousiaste deelnemers druk aan het repeteren voor de musical Prima Donna! welke in de Heilig Hartkerk in De Zilk wordt opgevoerd.

zestig spelers, waaronder zes kinderen en een 7-koppige live band

De groep bestaat uit zestig deelnemers verspreid uit de hele Bollenstreek, waaronder negen kinderen. Ze zijn samen met een 7-koppige live band, bezig om de uitvoering van deze musical op de planken te zetten.

Dit keer geen traditionele musical zoals Hakuna Matata normaliter opvoert, maar een musical die zich afspeelt in de tijd van nu. De musical is tot stand gekomen met regisseur Jasja Bühler, muziek en arrangementen van Berry van den Bercken en Heidi Meiland en de choreografie van Judith Smit.

betekenis van het verleden voor het geluk van de toekomst

Prima Donna! is een onweerstaanbaar liefdesverhaal over het verwezenlijken van dromen, liefde, vriendschap, familie en de betekenis van het verleden voor het geluk van de toekomst. Ingrediënten voor een swingende, komische maar soms ook emotionele musical waarbij het voor het publiek lastig zal zijn om stil te blijven zitten.

De uitvoeringen vinden plaats in de Heilig Hartkerk van De Zilk op donderdag 30 maart, vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april.

De voorstellingen in de avond beginnen om 20.15 uur.

Op zaterdagmiddag 1 april is er een speciale matineevoorstelling voor senioren.

Er is dan een gereduceerd matineetarief voor elke senior van 65 jaar of ouder, waarbij dit tarief ook geldt voor één bezoeker die deze senior begeleidt of vergezelt.

De kaarten kosten 15 euro per stuk (gereduceerd tarief 7,50 euro) inclusief één consumptie in de pauze.

De kaarten zijn verkrijgbaar op Wassenaarseweg 10 en Lijsterbesstraat 9 in De Zilk (maandag tot en met vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur).

De kaarten zijn ook online te bestellen op www.hakunamatata-dezilk.nl.

Locatie